Spartan Food® (SF)

2022.09.24.-25.

20 éves pályafutásom alatt több ezerszer kérdezték meg tőlem, hogy mit csinálok rosszul, hogy nem fogyok? Gondoljuk csak bele, hogy hányan vannak körülöttünk, akik állandóan diétáznak, koplalnak, fogyókúráznak, minden butaságot beszednek, hogy veszítsenek a súlyukból, és hányan vannak, akik feladják rövid időn belül. Talán te is azok közé tartozol?
Mindig keresed a miérteket, miközben egyre távolabb kerülsz a saját álmaidtól? Elkeseredett vagy, mert nincs sikerélményed?
Esetleg edző vagy, akinek tudnia kellene, hogy, hogyan kellene megfelelő, hatékony étrendet írni az edzettjeinek, hiszen az optimális étkezés 70%-ban befolyásolja a várt alakot, ráadásul a megfelelő étkezés egyik alappillérje a doppingmentes teljesítmény fokozásnak.
Akkor ez a workshop neked való!
Képzés időtartama: 2 nap, összesen 16 óra
9:00-16:00

Személyes véleményem:

"10 éve oktatok a szakmában, ahol nagyon minimálisan érintjük ezt a témát, pedig egy jó edzőnek tudnia kellene a szervezet csodás működését, az emésztőszervrendszer bonyolult, de megérthető feladatát, azért, hogy hatékonyan és tudatosan tudjon segíteni a klienseinek a vágyott alak elérésében. Azoknak is javaslom a képzést, akik saját maguk fejlődése érdekében szeretnének tisztán látni.
Több hasonló tanfolyamot elemeztem végig, ami az én gondolkodásom és tudásom alapján nem azokat a területeket, vagy nem olyan mélységben érinti, amire tényleg szükségünk van, ahhoz, hogy megértsük a szervezet optimális működését.
A világ számtalan étrendet felkap, mindig előjönnek eredményekkel kecsegtető újdonságokkal. Atkins, szétválasztó, Zóna, hormon alapú, vércsoport alapú, paleo étrendek és sorolhatnám. Valakinek ez, valakinek az válik be. Nem vagyunk egyformák, viszont egy közös bennünk. Az emésztő szervrendszerünk, hiszen az mindenkinél ugyan úgy működik normális esetben. Induljunk ki ebből és értsük meg a szervezetünk csodálatos működését, hogy megértsük és megtudjuk, nekünk mire van szükségünk. Imádom ezt a témát, napokat tudnék róla beszélni, mert ez az egyik legkedveltebb területem. A tanfolyam 2 napjában eloszlatom a kételyeket és választ adok mindenkinek arra, hogy hogyan lehet fogyni koplalás nélkül. Eszközt és módszert adok a kezedbe, hogy te magad is elérd az álmaidat!" 

Kinek ajánlom:

Mindenkinek tiszta szívből ajánlom ezt a képzésemet. Azoknak, akik elvesztek az internet által közölt butaságokban, és tudni akarják az igazságot. Azoknak, akik még éreznek erőt magukban ahhoz, hogy elérjék az álmaikat. Azoknak, akik edzők, sportolók, hobbisták és maguknak és a vendégeiknek is akartak többet adni, segíteni. 
A workshop tartalma:
 • emésztő szervrendszerünk működése
 • emésztésünkben van a titok 
 • tények és tévhitek
 • a nagy élelmiszeripari átverések
 • diéták, fogyókúrák, miért működik és miért nem?
 • tápanyag források, mit honnan szerezzünk be?
 • étkezési alapszabályok, mit mivel együnk és hogyan? 
 • főzési alapszabályok, tippek, ötletek
 • egészséges táplálkozás alappillérei, életmódváltás, hogyan kezd el?
 • folyadékfogyasztás megfelelően 
 • enzimterápia
 • gyomor PH, vastagbél, vékonybél optimális működésének visszaállítása
 • étrendtervezés, ahogy én csinálom 
 • gyógynövényekkel egészségesen
 • illóolajok és szerepük a táplálkozásban
 • Pajzsmirigy alul-túlműködés összefüggése az étkezéssel
 • IR (inzulin rezisztencia) étkezése

Oktatási helyszín:

Vendel konferencia központ. Budapest, Vendel utca 11., 1096
Online jelentkezőknek, zárt FB csoportban tartjuk az oktatást.

A képzés összege:

60.000 Ft

Banki adatok

Spartanfitt- Bánkuti Gabriella
Forint átutalás esetén:Cib bank
Giro:10700172-53091233-51100005

A befizetésnél a „Közlemény" rovatban kérjük, tüntesd fel:

NEVEDET és
a workshop kódját: SF1809

Spartan oktatóknak (Girja basic., fighter basic , BW-re. vizsgázott oktatóknak) kedvezményesen 50.000 Ft. A fellépéseimen osztott 10.000 Ft-os kupon a tanfolyamon felhasználható, más kedvezménnyel nem összevonható.
A tanfolyam előtt 2022.09.01.-ig, 30.000 Ft előleget kell befizetni személyesen Bánkuti Gabriellánál (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 0620-4974141) vagy az alábbi bankszámlaszámon. Ezzel biztosítod a fix helyed. A részvételi létszám korlátozott, befizetés sorrendjében történik.
Ha befizetted az előleget, de még sem tudsz eljönni, 2 éven belül bármelyik Spartan tanfolyamon felhasználhatod a befizetett összeget. Visszautalásra nem áll lehetőség.
A teljes tandíjat a workshop első napján a regisztrációnál kell kiegyenlíteni.

A képzés tartalmazza

Jegyzettömböt, tollat, részvételt igazoló tanúsítványt
A regisztráció érvényes: Bánkuti Gabriellának címezett jelentkezési levéllel a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, illetve az előleg befizetésével.
Bővebb infót az alábbi e-mail címen lehet írásban kérni.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.spartanfitt.com weboldalon
tel.: +3620-4974141

Részletek

Kezdés 2022-09-24 8:00
Befejezés 2022-09-25 16:00

Induló tanfolyamok

július   2024
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
There are no up-coming events

Kapcsolat

Bánkuti Gabriella

Telefon : +36 20-497-4141

Email : spartanfitt@gmail.com

Tanfolyamok

There are no up-coming events