Fascia Progresszív terápia 1. szint (FPT)

2022.November 26.-27.

A fascia mint funkcionális kötőszövet a szervezetünk legnagyobb érzékszerve.
Évről-évre többet hallani a sportszférában a fascia egészségének fontosságáról állapotának folyamatos karbantartásáról. Ennek a testünket mindenhol behálózó kötőszövetnek a nyomába eredve megismerjük ennek a képleteknek a funkcióját, mozgását, kommunikációját és a torziós elváltozásaiból fakadó izomegyensúly felbomlásokat.
A fascia mindenhol jelen van az emberi testben, mint egy térháló, egészként működik.
Strukturális és funkcionális integritást biztosít azért, hogy a test különböző részeit egy teljes egésszé fogja össze és így együtt tudjanak dolgozni.
Szerepet játszik a sejtek, erek és idegek védelmében, elasztikus lengéscsillapítóként szolgál a különböző mozgások kivitelezése során az ízületekben, valamint átjárható, oda-vissza ható módon kommunikál.
Ennek a szövetnek a megismerésével fejleszteni tudjátok a klienseitek edzéseinek hatékonyságát és mozgástartományuk növelését.
A fascia sokrétű feladatának megismerése kapcsán megismerjük azokat a fájdalmakat okozó elváltozásokat melyeket hatékonyan kezelni tudtok.
Sokszor a korábbi sérülések kapcsán fellépő és még mindig fennálló fájdalmak a háttérben okozzák a mozgásterjedelem beszűkülését. Ez a tanfolyam megtanítja azokat a technikákat melyekkel ezek a panaszok megszüntethetőek és javul a mozgás beszűkülés.
Képzés időtartama: 2 nap, 14 óra (2x7 óra)

Személyes véleményem:

"Életmódszakértő-terapeutaként és Sportrehabilitációs trénerként is kiemelkedő fontosságúnak tartom ezt a képzést. A fascia elmélete és csodás működése elválaszthatatlan az izmok és az ízületek optimális működésétől sőt kiemelkedő fontosságú a teljesítményfokozás a  prevenció a korrekció és a regeneráció folyamatában. Az emberi test kötőszöveteinek funkcionális tulajdonságainak növelése új nyitán a sportszakembereknek és hobbi sportolóknak is. Zita szakszerűen felépített képzési anyaga, egyszerűen lenyűgöző. Teljesen új perspektívából,  használható gyakorlati megközelítéssel mutatja be a fascia tornát. Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom!" 

Kinek ajánlom:

Ajánlom azoknak, aki többet akarnak tudni az emberi testről, szeretnek tisztában lenni az okokkal széles látókörrel rendelkeznek és egészében kívánják látni a test funkcióit, reakcióit.
Továbbá, olyan edzőknek, sportszférában edzőteremben dolgozóknak, akik preventív gondolkodásmóddal rendelkeznek és a vendéggel, sportolóval teljeskörű hozzáértő módon kívánnak dolgozni, figyelembe véve a természet adta funkcionális sajátosságokat.
A képzés tartalma:
  • Fascia elmélet (elhelyezkedése élettana)
  • Fascia funkciója (mit csinál, hol és hogyan hat)
  • Sérülések kialakulása és a „fascia válasza”
  • Globális látásmód az edzésben-testtartás elemzés
  • Kinetikai láncok-izomláncok bemutatása és a fasciális kötöszöveti kommunikáció
  • Disztorziók trigger-pontok kialakulása kezelési módjai (leggyakoribb disztorziók és eszközök bemutatása)
  • Korrekciós fascia lazítás SMR henger és golyó segítségével

Oktatási helyszín:

Vendel konferencia központ. Budapest

A képzés összege:

50.000 Ft

Banki adatok

Spartanfitt- Bánkuti Gabriella- „EV.”
Forint átutalás esetén: Cib bank
Giro:10700172-53091233-51100005
Nyilvántartási szám: 52490550
Adószáma: 68956358-1-42


A befizetésnél a „Közlemény" rovatban kérjük, tüntesd fel:

NEVEDET és
a tanfolyam kódját: FPT 2021

Spartan girja (SGBL), Spartan fighter basic level (SFBL) és Spartan Body weight (SBW)- re vizsgázott oktatóknak a képzés díja 40.000 Ft. A fellépéseken osztott 10.000ft ajándék kupon nem használható fel ezen a képzésen.
A tanfolyam előtt 2022. November 1.-ig 30.000 Ft előleget kell befizetni személyesen Bánkuti Gabriellánál (0620-4974141, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,) vagy banki átutalással. Ezzel biztosítod a fix. helyed. A részvételi létszám korlátozott, befizetés sorrendjében történik. A tanfolyam indítása 6 főtől. Max. létszám 20 fő
Ha befizetted az előleget, de még sem tudsz eljönni, 1 éven belül a következő FPT képzésen felhasználhatod. Visszautalásra nem áll lehetőség.
A teljes tandíjat a workshop első napján a regisztrációnál kell kiegyenlíteni.

A képzés tartalmazza

jegyzetet, jegyzettömböt, tollat, tanúsítványt
A regisztráció érvényes: Bánkuti Gabriellának címezett jelentkezési levéllel a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, illetve az előleg befizetésével.
Bővebb infót az alábbi e-mail címen lehet írásban kérni.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.spartanfitt.com weboldalon
tel.: +3620-4974141

Részletek

Kezdés 2022-11-26 8:30
Befejezés 2022-11-27 16:00

Induló tanfolyamok

július   2024
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
There are no up-coming events

Kapcsolat

Bánkuti Gabriella

Telefon : +36 20-497-4141

Email : spartanfitt@gmail.com

Tanfolyamok

There are no up-coming events