Spartan Mobility (SM2) 2.szint

Eszközös technikák, Mobilizáció, korrekció
SpartanFitt®
2022.Október 16. Budapest,  / Alap, nyílt tanfolyam

Személyes véleményem:

"Ez a képzés is én saját magam vagyok. A 20 éves edzői tapasztalatom, a rehabilitációban való jártasságom, a kórházakban tanult technikák ihlették. Egyszerűen imádom, és kiemelkedően fontosnak tartom. Mindig, mindenhol lehet és kell is alkalmazni. A saját edzéseim a személyi edzéseim, kiscsoportos óráim szerves része, mindenkinél alkalmazom hatékonyan.
Mindenkinek ajánlom, aki szeretne tudatosan edzeni, azoknak, akik tudni akarják a miérteket és egy egyedülálló tanfolyamon tőlem szeretnének tanulni. Ezen a képzésen folytatjuk a Mobility 1. szintű képzésen megtanultakat, és az izületi korrekciós gyakorlatokat eszközös megoldásokkal bővítjük. Közel 50 gyakorlatot fogok megtanítani ! " 

Képzés bemutatása:

Spartan Mobility 2. szint (SM2) - A hiánypótló képzésekhez tartozik a Spartan Mobility tanfolyam, amit én szívem szerint minden élsportolónak, hobbi sportolónak, sport edzőnek, sport oktatónak kötelezővé tennék. A testünk igazi megismerésében rejlik az edzéseinkben hozott teljesítmény és progresszív fejlődés, ehhez viszont először magunkat kell megismernünk és értenünk kell a testünk csodálatos működését.

A Spartan Mobility 2.szint (SM2) szintű képzés kifejezetten csak eszközzel végzett, korrekciós és edzést előkészítő gyakorlatokat tartalmaz. Az első szinten (SM) tanfolyam betekintést kapunk a mozgáselemzéseken keresztül, hogy kiscsoportban és/vagy egyénileg hogyan tudjuk a kliensük ízületi hiányosságait, mozgástartományait javítani, korrigálni, azért, hogy a leghatékonyabb edzést, fejlődést elérjük úgy, hogy közben hatékonyan csökkentjük a beszűkült mozgástartományokat, növeljük a test tökéletes ízületi működését, javítjuk a vérellátást és fokozzuk a terhelhetőséget, saját testsúlyos gyakorlatokkal. Az SM2 hasonlóan az első képzéshez, ugyan ezt a gondolatmenetet követi, de tovább lépünk az eszközös gyakorlatokra. Az egyes szintek külön is értelmezhetők, használhatók, beépíthetők a saját, vagy mások edzésébe, de együtt az igazán erős tudást adnak. Ezért a 2019-es évtől folyamatosan elérhető ez az oktatás mindenki számára! Elővégzettséget nem igényel.

Bár ki jöhet rá, aki szeretne pontosan, helyesen, okosan, tudatosan edzeni, mert minden edzésnek ez az alapja.

Kapcsolat

Bánkuti Gabriella

Telefon : +36 20-497-4141

Email : spartanfitt@gmail.com

Tanfolyamok

There are no up-coming events