Spartan Mobility (SM) 1.szint / ONLINE IS!

Mobilizáció, korrekció, rehab, izompólya fellazítás,mozgáselemzés
SpartanFitt®
Budapest, 2022.Október.15. / Alap, nyílt tanfolyam /ONLINE IS

Személyes véleményem:

"Ez a képzés is én saját magam vagyok. A 20 éves edzői tapasztalatom, a rehabilitációban való jártasságom, a kórházakban tanult technikák ihlették. Egyszerűen imádom, és kiemelkedően fontosnak tartom. Mindig, mindenhol lehet és kell is alkalmazni. A saját edzéseim a személyi edzéseim, kiscsoportos óráim szerves része, mindenkinél alkalmazom hatékonyan.
Mindenkinek ajánlom, aki szeretne tudatosan edzeni, azoknak, akik tudni akarják a miérteket és egy egyedülálló tanfolyamon tőlem szeretnének tanulni. A képzés végére képesnek kell lenned egy teljes testes korrekciós edzésterv megalkotására !" 

Képzés bemutatása:

Spartan Mobility (SM) - A hiánypótló képzésekhez tartozik a Spartan Mobility tanfolyam, amit én szívem szerint minden élsportolónak, hobbi sportolónak, sport edzőnek, sport oktatónak kötelezővé tennék. A testünk igazi megismerésében rejlik az edzéseinkben hozott teljesítmény és progresszív fejlődés, ehhez viszont először magunkat kell megismernünk és értenünk kell a testünk csodálatos működését.
A Spartan Mobility tanfolyam 2014-ben csupán csak 1x került megrendezésre és akkor is csak végzett spartan oktatóknak állt a rendelkezésére. Mára felismertünk ennek a tanfolyamnak a jelentőségét, megértettük, hogy olyan hiánypótló mozgásos folyamatokat, gyakorlatokat tartalmaz, amit mindenki számára elérhetővé kell, hogy tegyünk. A képzésen mozgáselemzéseket végzünk. A nap végére képesnek kell lenned a társadat elemzni és ennek megfelelően egy komplett korrekciós edzéstervet megalkotni. Elővégzettséget nem igényel.

Bár ki jöhet rá, aki szeretne pontosan, helyesen, okosan, tudatosan edzeni, mert minden edzésnek ez az alapja.

Kapcsolat

Bánkuti Gabriella

Telefon : +36 20-497-4141

Email : spartanfitt@gmail.com

Tanfolyamok

There are no up-coming events